RÓLUNK

Köszöntünk családi vállalkozásunk oldalán, amely a fák és növények szeretetét ötvözve, természetes anyagokból készít egyedi és időtálló virágládákat, magaságyásokat és egyéb faipari termékeket. Mindegyik termékünk kiemelkedő minőségű faanyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a természetes szépséget. Magaságyásaink, virágládáink és egyéb egyedi, kézzel készült termékeink mind tökéletes harmóniát teremtenek a környezettel és céljuk, hogy megfeleljenek ügyfeleink igényeinek.

Számunkra a megrendelőink elégedettsége a legfontosabb. Ezért törekszünk arra, hogy magánszemélyek, vállalatok, önkormányzatok és éttermek számára egyaránt kiváló minőségű termékeket készítsünk. Rugalmasan állunk az egyedi igények elé, ügyfélbarát szemléletünk vezérel bennünket, és mindig készen állunk, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk.

Virágládáink különösen népszerűek azon éttermek és vállalatok körében, amelyek stílusos és kényelmes megoldásra vágynak teraszaik és udvaraik számára.

Magaságyásaink pedig szépséget és eleganciát varázsolnak, családi házak kertjétől, önkormányzati parkokon át egészen társasházak udvaráig.

Elkötelezetten hiszünk a szakértelem és az elhivatottság erejében. Célunk, hogy minőségi fatermékeinkkel hozzájáruljunk ügyfeleink környezeti és esztétikai élményéhez. Mindig a kiváló minőséget és az ügyfélcentrikus szemléletet tartjuk szem előtt, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak. Büszkén emelkedünk ki a versenytársaink közül, és a jövőben is magas színvonalú termékek előállítására törekszünk, hogy elégedett ügyfeleink mindig hozzánk térjenek vissza.

Amennyiben már van egy elképzelésed - vagy segítségre szorulnál, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kollégáink minden kérdésedre választ adnak. Személyre szabott ingyenes árajánlatot - tanácsadást is biztosítunk. Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk, jó nézelődést!

Szeretettel és bizalommal VN Műhely csapata!

  • Gmail

    vnmuhely4@gmail.com

  • Facebook

    VN Műhely

  • Tel

    +36 70 321 1878